Splošni pogoji:

Splošno

Dobrodošli na spletni strani Lessandra-Volk.com. Lastnik spletne strani je Aleksandra Volkova s.p.. Spletna stran je izdelana z namenom predstavitve in obveščanja širši javnosti o Lessandri Volk, njenem plesnem studiu, njegovih storitvah, tečajih in drugih njenih dejavnostih in dejavnostih njenega studia. S potrebno skrbnostjo poskušamo zagotavljati točnost in ažurnost podatkov na tem spletnem mestu, vendar ne prevzemamo nikakršne odgovornosti o njihovi točnosti in celovitosti prav tako lastnik strani Aleksandra Volkova s.p. niti tretje osebe, ki so sodelovale pri nastanku, izdelavi ter upravljanju tega spletnega mesta ne prevzema odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi posredno ali neposredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja ali nedostopnosti zgoraj navedenega spletnega mesta. Pridržujemo si pravice spreminjanja vsebine na tem spletnem mestu in / ali prenehanju z njegovim dopolnjevanjem, kadarkoli, brez vsakršnega predhodnega obvestila.

Vsebine ali materiale iz tega spletnega mesta se ne sme kopirati, razmnoževati ali posredovati brez dovoljenja lastnika. Ker spletna stran vsebuje tudi informacije tretjih oseb, povezave z njihovimi spletnimi mesti lastnik spletne strani ne pozna vsebine informacij na spletnih mestih tretjih oseb in zato ne prevzema nobene odgovornosti za tem navedene informacije.

Zaščita zasebnosti

Aleksandra Volkova s.p. vse pridobljene podatke, ki jih obiskovalci posredujejo preko spletne strani ali na kateri koli drugi način obravnava zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco in v namen za katerega so bili posredovani. Pridobljeni podatki ne bodo predani ali na kateri koli način posredovani tretjim osebam. Osebni podatki so varovani v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov in vsemi nadaljnjimi spremembami, kar vključuje tudi splošno uvedbo o varstvu podatkov (GDPR).

Izključno odgovornost za verodostojnost osebnih podatkov in kontaktnih informacij prevzamejo obiskovalci. Če se osebni podatki spremenijo lahko obiskovalec te popravi in sicer tako, da svoje nove podatke piše na naslov poledance.exotic@gmail.com s pripisom »osebni podatki«.
S prijavo na novičke ali kateregakoli obrazca, ki je na spletni strani ter ob vpisu pristopne izjave ob vpisu v tečaj – se z navedbo lastnega elektronskega naslova obiskovalec avtomatsko naroči na prejemanje elektronskih novic. V primeru, da ne želite več prejemati e- novičk, se lahko odjavite (sledite navodilom na prejetih novičkah).

Spletna stran uporablja »piškotke«. Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Prejeti podatki se shranijo na strežnik, so anonimni in se uporabljajo zgolj za statistične namene. Piškotki niso škodljivi, ne vsebujejo virusov ali kakšne drugačne zlonamerne kode.

V času tečajev, delavnic, privatnih ur in ostalih aktivnostih, ki potekajo v sklopu plesnega studia bomo občasno fotografirali ter snemali foto, video, avdio material. Omenjeni material bomo uporabljali v promocijske namene studia. S prijavo na katerikoli tečaj ali aktivnost studia obiskovalec, podjetju Aleksandra Volkova s.p. dovoljuje uporabo in objavo le tega. Prav tako pa je obiskovalec ob vsakem fotografiranju, snemanju predhodno obveščen tako mu je dana možnost, da se predčasno odmakne v kolikor ne želi biti na omenjenem materialu.

Kakšne podatke zbiramo

Lastnik spletne strani Aleksandra Volkova s.p., zbira sledeče osebne podatke za potrebe stika z uporabniki, obveščanja in direktnega trženja: ime in priimek, naslov elektronske pošte. Ostale podatke, ki jih uporabnik samovoljno vnese; naslov, kontaktno telefonsko številko v obrazce na spletnem mestu lessandra-volk.com Aleksandra Volkova s.p. ne odgovarja za točnost podatkov, ki jih vnese uporabnik. Kot navedeno predhodno spletna stran uporablja »piškotke«. Piškotek je majhna datoteka, ki se shrani na računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki vsebujejo različne informacije, ki jih spletna stran prebere, ko jo ponovno obiščete. Prejeti podatki se shranijo na strežnik, so anonimni in se uporabljajo zgolj za statistične namene. Piškotki niso škodljivi, ne vsebujejo virusov ali kakšne drugačne zlonamerne kode.

Način in namen obdelave osebnih podatkov

Z uporabo spletnega mesta lessandra-volk.com se uporabnik strinja z vsakokratno veljavnimi pravili in splošnimi pogoji, objavljenimi na tem spletnem mestu. Na tem mestu lahko uporabnik redno spremlja morebitne spremembe splošnih pogojev in pravil ter posledično način in namen obdelave zbranih osebnih podatkov.

Aleksandra Volkova s.p. kot upravljavec podatkov lahko te v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz. Podatkov o uporabnikih Lessandra Volk plesnega studia  v nobenem primeru ne bo predal nepooblaščenim osebam.

Upravljavec osebnih podatkov je: Aleksandra Volkova s.p.,  Rusjanov trg 8, 1000 Ljubljana, Slovenija.

Prijava na e-novice

Uporabniki se lahko prijavijo na e-novice, s katerimi jih plesni studio Lessandre Volk (Aleksandra Volkova s.p.) do preklica obvešča o razpisanih urnikih, novostih, aktivnostih, dogodkih, delavnicah, online urah… na spletu in na sami lokaciji plesnega studia Lessandre Volk ter o marketinških aktivnostih in drugih promocijah. S prijavo na e-novice se uporabnik vpiše v seznam prejemnikov e-novic. Za prijavo na e-novice plesni studio Lessandra Volk zbira sledeče podatke: e-naslov, ime, priimek, IP.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom uporabnik na navedeni naslov prejme potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega je do preklica prijavljen na e-novice plesnega studia Lessandre Volk. Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahteva, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namene neposrednega trženja. Zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Uporabnik lahko zahteva tudi prenos podatkov ali seznanitev z njimi. Upravljavec Aleksandra Volkova s.p. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov. E-novice Aleksandra Volkova s.p. pošilja preko spletne aplikacije MailChimp.

Sodelovanje v nagradnih igrah

Obdelavo podatkov, zbranih s sodelovanjem v nagradnih igrah, urejajo pravilniki o nagradnih igrah.

Pravice uporabnika

Uporabnik lahko kadarkoli zaprosi za seznanitev z osebnimi podatki, ki jih upravljavec obdeluje, za njihovo omejitev, izbris (pravica do pozabe), popravek ali prenos podatkov.

Predvideno obdobje hrambe osebnih podatkov ali, če to ni mogoče, merila, ki se uporabijo za določitev tega obdobja.

Uporabnik lahko zaprosi za seznanitev z osebnimi podatki, ki jih upravljavec obdeluje. Izda se eno (brezplačno) kopijo osebnih podatkov v obliki, ki jo določi sam (če je zahteva podana z elektronskim sredstvom za komunikacijo in ne zahteva drugače, se kopija zagotovi v elektronski obliki). Za dodatne kopije, ki jih zahteva, lahko upravljavec zaračuna razumno pristojbino ob upoštevanju stroškov.

Izbris; prenehanje uporabe osebnih podatkov za namene neposrednega trženja, vključno z oblikovanjem profilov.

Uporabnik lahko kadarkoli zavrne uporabo in obdelavo ter hrambo njegovih podatkov. Pisno zahtevo lahko poda osebno na sprejemnem pultu plesnega studia Lessandre Volk ali z e-sporočilom na poledance.exotic@gmial.com.  

Izvajalec se zaveže, da bo v roku 30 dni od prejema zahteve preprečil uporabo podatkov za potrebe analiz ter za namene ponujanja blaga in storitev. O tem bo v 5 dneh pisno obvestil posameznika, ki je to zahteval.

Redno vpisani tečajnik, ki ne želi več prejemati informacij o posebnih ponudbah plesnega studia Lessandre Volk, katere je zahteval z izpolnitvijo pristopne izjave, ima možnost podaje odjave, ki jo poda pisno na sprejemnem pultu plesnega studia Lessandre Volk s predložitvijo osebnega dokumenta, pri čemer pa se izdajatelj zaveže, da bo odjavo opravil v roku 15 dni od prejema slednje. Prav tako se izdajatelj zaveže, da bo v roku 5 dni pisno obvestil posameznika, ki je to zahteval.

Prejemnik e-novic ima vedno na voljo možnost izbire za odjavo od e-novic. Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahteva, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namene neposrednega trženja. Podrobneje v alineji; Prijava na e-novice.

Kakršna koli vprašanja v povezavi z varovanjem osebnih podatkov na spletnem mestu lessandra-volk.com ali direktno na elektronski naslov poledance.exotic@gmail.com.

Kako zagotavljamo varnost podatkov

Podatki, ki jih uporabnik posreduje preko obrazcev na strani lessandra-volk.com ali kako drugače (preko e-pošte, telefona, pristopni izjavi, idr.), so zaupni in se obravnavajo v skladu z veljavno slovensko zakonodajo. Osebne podatke bo Aleksandra Volkova s.p. varoval ter preprečeval njihovo zlorabo. Osebni podatki bodo uporabljeni le za namene, za katere je uporabnik dal svoje soglasje. Dostop do osebnih podatkov imajo zgolj s strani Orion Plus d.o.o. pooblaščene osebe (zaposleni, pogodbeni partnerji) z uporabniškim imenom in geslom.

Aleksandra Volkova s.p. za prenose vseh osebnih podatkov uporabnika uporablja tehnologijo SSL, ki skrbi za kodiranje vseh informacij, poslanih z naročili. Podatki o plačilni kartici, ki jih uporabnik vnese v primeru takšnega načina plačila, se v kodirani obliki prenesejo iz uporabnikovega računalnika neposredno v avtorizacijski strežnik banke. Posredovanje podatkov pooblaščenim partnerjem Podatki, ki jih uporabnik zaupa upravljavcu, so zaupni. Aleksandra Volkova s.p.  jih ne posreduje nepooblaščenim tretjim osebam. Osebne podatke pa lahko posreduje zaupanja vrednim partnerjem ali po zakonski dolžnosti, skladno z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Podatki so lahko posredovani: družbam za obdelavo podatkov in informacijske storitve, ki zagotavljajo nemoteno delovanje spletnega mesta in njegove izboljšave (gostovanje na strežniku, e-poštni marketing …), pooblaščenim ustanovam, če tako zahteva zakon (sodišče ipd.).

Vsi partnerji, ki imajo dostop do osebnih podatkov, so zavezani skrbnemu ravnanju z njimi skladno z evropsko zakonodajo.

Privolitev

Z uporabo spletnega mesta lessandra-volk.com se uporabnik strinja s splošnimi pogoji uporabe, objavljenimi na tem spletnem mestu. Na tem mestu lahko uporabnik redno spremlja morebitne spremembe splošnih pogojev ter posledično način in namen obdelave zbranih osebnih podatkov.

Povezava z družbenimi omrežji

S klikom na ikono posameznega družbenega omrežja (Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin, You Tube), ki se nahaja na spletni strani lessandra-volk.com, lahko uporabnik preprosto dostopa do profilov Elevation plesne šole, ter Lessandra Volk na družbenih omrežjih in objav drugih profilov na družbenih omrežjih z vsebino, vezano na plesni studio Lessandre Volk. Klik na te gumbe-ikone družbenemu omrežju omogoča, da uporabniku hitro ponudi relevantne informacije, glede na uporabnikovo spletno aktivnost.

Prijava / rezervacija na tečaj

Zaradi omejenega števila obiskovalcev na posamezni uri, so prijave obvezne. Ko izberete termin za obisk tečaja ta velja za vsak teden v mesečnem urniku. Prijavo na tečaj lahko opravite preko kontaktnega obrazca na spletni strani ali na naslov poledance.exotic@gmail.com. Za prijavo je potrebno navesti ime, priimek, naslov, telefonska številka, elektronski naslov, vrsto in termin vadbe. Ob prijavi in plačilu za naših tečajev pri poslovnih partnerjih, sledite navodilom na njihovih spletnih mestih, ko uredite nam v vednost sporočite na elektronski naslov poledance.exotic@gmail.com. Potrditev prijave na izbrane termine vam pošljemo v odgovoru po elektronski pošti. Rezervacija termina velja samo do datuma, navedenega na rezervaciji. Znesek je potrebno poravnati pred začetkom prve ure tečaja. V kolikor na rezervirani termin ne pridete in predhodno tega ne sporočite vaša rezervacija zapade in je mesto oddano naslednjemu, ki je v čakalni vrsti. V kolikor ste nas obvestili, da se dogovorjenega termina ne boste udeležili in bi želeli tečaj obiskovati lahko le z vplačilom rezervirate svoje mesto kajti v nasprotnem primeru rezervacija zapade. Tako je potrebno v tem primeru znesek poravnati in potrdilo o plačilu poslati na elektronski naslov poledance.exotic@gmail.com pred začetkom druge ure tečaja. Prenos zakupljenih ur na tretjo osebo ni mogoč.

Postopek prijave / rezervacije

in pogoji načina plačila na delavnice, privatne ure in ostale aktivnosti plesnega studia v kolikor bodo ti potekali drugače kot je navedeno v splošnih pogojih na tem spletnem mestu bodo obiskovalci o tem obveščeni ob najavi posamezne aktivnosti kot del splošnih informacij o delavnici /dogodku/aktivnosti in pa v pogovoru z obiskovalcem preko elektronske pošte.

Plačila

Rezervacija mesta na izbranem tečaju je 100% le ob vplačilu. Ob sprejemnem pultu studia sprejemamo gotovinska plačila, znesek lahko poravnate tudi po predračunu na TRR (s seboj prinesite potrdilo o plačilu ali nam tega predhodno pošljite na elektronski naslov). Ob prijavi in plačilu za naše tečaje pri poslovnih partnerjih, sledite navodilom na njihovih spletnih mestih, ko uredite nam v vednost sporočite na elektronski naslov poledance.exotic@gmail.com,potrditev prijave na izbrane termine vam pošljemo v odgovoru po elektronski pošti.
Postopek prijave / rezervacije in pogoji načina plačila na delavnice, zabave in ostale aktivnosti plesnega studia v kolikor bodo ti potekali drugače kot je navedeno v splošnih pogojih na tem spletnem mestu bodo obiskovalci o tem obveščeni na tem spletnem mestu ob najavi posamezne aktivnosti kot del splošnih informacij o delavnici /dogodku/aktivnosti in pa v pogovoru z obiskovalcem preko elektronske pošte.

Cenik storitev

Je obiskovalcem na voljo na spletnem mestu lessandra-volk.com in ob sprejemnem pultu studia.

Nezgodno zavarovanje

Nezgodno zavarovanje ni vključeno v ceno storitev. Z vpisom na tečaje posameznik potrjuje, da je o tem seznanjen prav tako ob obisku tečaja, delavnice, dogodka in katerekoli aktivnost studia posameznik potrjuje, da se programa udeležuje na lastno odgovornost. Posameznik sam nosi odgovornost za nezgodo oziroma poškodbo sebe ali drugih udeležencev, odgovornost nosi za izgubo ali krajo predmetov. V naštetih primerih sam nosi odgovornost za nastale stroške.

Prednostna pravica ob prijavi na mesečni tečaj za aktivne tečajnice studia

V tretjem tednu poteka tečajev prične veljati prednostna pravica na vpis tečajev prihajajočega mesečnega obdobja in se konča z vstopom v četrti teden aktualnih tečajev tistega mesečnega obdobja. 
Obvestilo o pričetku internih prijav – prednostne pravice se objavi na oglasni deski studia in družabnem omrežji zaprte skupine Facebook namenjene aktivnim tečajnicam studia, do katere imajo tečajnice možnost v stopa v kolikor zanj zaprosijo.

Prednostna pravica je namenjena aktivnim tečajnicam, ki vsaj dva meseca zaporedno obiskujejo tečaj na istem terminu tako jim je podana možnost, da svoje mesto ohranijo tudi v nadaljevanju. To opravijo tako, da se v tretjem tednu v času poteka internih prijav preko elektronske pošte prijavijo na »svoj« termin. Prijava je veljavna ob elektronski potrditvi iz strani plesnega studia. V primeru spremembe prijave oziroma menjave termina, velja da bo njihova prijava zabeležena v čakalno listo termina.

Prijava na tečaj je 100% ob plačilu. Katerega lahko opravijo pridobljeni potrditvi prijave.

V kolikor tečajnica ne izkoristi prednostne pravice velja zanjo enako pravilo kot vse zainteresirane. Prijavo na tečaj odda na elektronski naslov studia, katera bo šla v obdelavo v trenutku, ko se odprejo prijave za prihajajoče mesečno obdobje.
Nato potekajo sistem sprejemanja prijav po načelu:  »kdor se prvi dogovori, prvi dobi« ter pravila, ki so navedena v odstavkih tukajšnjih pravil in pravnih obvestil.

Poskusna ura

Nudimo možnost poskusne vadbe za vse tiste, ki bi želele najprej spoznati način našega dela. Poskusno uro se lahko udeležijo le osebe, ki še niso obiskale vadbe plesa ob drogu v plesnem studiu Lessandre Volk.  

Urnik

Urnik tečajev je objavljen na spletnem mestu lessandra-volk.com in ob sprejemnem pultu studia. Urnik navaja potek tečajev v posameznem mesecu prav tako navaja časovni okvir poteka tečajev. 

Pridružujemo si pravico do spremembe urnika. Pridružujemo si pravico odpovedi tečaja na dan in uro pričetka prve vadbe tečaj v primeru, da ni vpisano zadostno število tečajnikov. V kolikor je bilo za odpovedani tečaj že prejeto plačilo se posameznik lahko udeleži tečajev, ki so mu ponujeni v zameno na terminih kjer so razpoložljiva prosta mesta, prenesemo možnost koriščenja v sledeči mesec ali vrnemo denar, če ste nakup opravili pri poslovnih partnerjih se za vračilo denarja obrnite na njih oz. sledite navodilom na njihovih spletnih mestih, ko uredite nam v vednost sporočite na elektronski naslov poledace.exotic@gmail.com. 

V primeru, da posamezna vadba tečaja odpade, tečajnika o odpovedi pravočasno obvestimo in le to nadomestimo. V primeru odsotnosti inštruktorja  poskrbimo za zamenjavo. Vadbe potekajo skozi vse leto v kolikor pride do sprememb so obvestila objavljena na spletnem mestu lessandra-volk.com. 

Tečaji so razdeljeni na možnosti obiska individualnih ur, enkratnega obiska ali mesečnega tečaja. Posamezna vadba obsega 90 minut (75 minut vodene vadbe in 15 proste). 

Ob nakupu enkratnega obiska / individualne ure za izbrani tečaj je potrebno tega koristiti v tekočem mesecu v katerem je bil nakup opravljen. Pri nakupu individualnih ur se uskladi termine treningov glede na zasedenost urnika. 

Možnosti pri obisku posameznega mesečnega tečaja je dana na 1 x tedensko (4 vaje), 2x tedensko (8 vaj), 3 x tedensko (12 vaj) in 4 x tedensko (16 vaj+) ali neomejeno. Število vaj za katere je bil opravljen nakup se lahko obiskuje po mesečnem urniku za katerega je bil opravljen nakup vaj.

Obisk tečajev

V posamezno skupino vpisujemo do polne zasedenosti tečaja. Pri vadbi ples ob drogu (pole dance) je število tečajnic omejeno na število drogov v dvorani. Ker želimo, da naše delo opravljamo kakovostno in efektivno, poteka delo v manjših skupinah do 4 ljudi. Vadba poteka na lastno odgovornost. Podjetje Aleksandra Volkova s.p.. ne odgovarjata za poškodbe nastale med vadbo. Vsaka oseba najbolje pozna svoje telo, zmogljivosti in omejitve. Svetujemo, da se v primeru zdravstvenih težav se pred obiskom vadbe posvetujte z zdravnikom. Vadbo plesa ob drogu (pole dance) odsvetujemo; nosečnicam, osebam, ki imajo težave s hrbtenico, srčnim bolnikom, epileptikom, sladkornim bolnikom oz. vsem, ki imajo resne zdravstvene težave.

V primeru delavnice, zabave in ostale aktivnosti plesnega studia v kolikor bodo ti potekali drugače kot je navedeno v splošnih pogojih bodo obiskovalci o tem obveščeni na tem spletnem mestu ob najavi posamezne aktivnosti kot del splošnih informacij o delavnici /dogodku/aktivnosti.

Odsotnost in nadomeščanje

Za morebitno nujno odsotnost sporočite na telefonsko številko: +386 40 462 272 ali na elektronski naslov: poledance.exotic@gmail.com. Izostale ure se ne prenašajo v naslednji mesec. Izostale ure imate možnost nadomeščanja v istem mesečnem urniku, če so termini razpoložljivi po predhodnem dogovoru. Prenos izostalih ur na tretjo osebo ni mogoč. 

V primeru izostanka zaradi zdravstvenih težav ali poškodbe lahko prinesete ure v naslednji mesec samo z predložitvijo zdravniškega potrdila; nadomeščanje poteka v mesecu po katerem se zaključi bolniška. V kolikor je prišlo do spremembe zdravstvenega stanja ali poškodbe pri katerem obisk vadb ni priporočljiv oz. bi se lahko obstoječe stanje poslabšalo je o tem potrebno predložiti zdravniško potrdilo, ki to potrjuje, v tem primeru vam za neizkoriščene ure vrnemo denar ali pa neizkoriščene ure prenesemo v naslednji mesec. 

Naprošamo, da se v primeru znakov bolezni zgornjih dihal; prehlada in gripe ne udeležujete tečajev. Svetujemo, da ob bolezenskih znakih pokličete svojega izbranega zdravnika, se dogovorite glede bolniškega staleža. Bolniški list oz. zdravniško potrdilo bo upoštevano za prenos izostankov ur v novo mesečno obdobje. Odsotnosti iz katerihkoli drugih razlogov ne upoštevamo in denarja ne vračamo. 

Privatne ure

V studiu Lessandra Volk, s.p je mogoč nakup tudi individualnih ur. To so ure namenjene posamezniku, kateremu se v celoti prilagodi učni program glede na njegove želje, ter cilje ter psihofizične sposobnosti.

 Ob nakupu privatnih ur ali paketa privatnih ur kupec prejme račun. Z objavo teh splošnih pogojev je vsak kupec seznanjen, da z nakupom darilnega bona sprejema te splošne pogoje ter način poslovanja z darilnimi boni, kot je opredeljeno s temi splošnimi pogoji, ki so v skladu z obligacijskim zakonikom in  zakonom o varstvu potrošnikov.

 Veljavnost Privatnih ur je 3 meseca  od datuma nakupa, upoštevajoč princip delovanja studia po obdobju razpisnih mesečnih urnikih.  Privatne ure ali paket privatnih ur je možno kupiti in prevzeti na lokaciji kjer se nahaja plesni studio Lessandre Volk, Tržaška cesta 245, 1000 Ljubljana po predhodnem dogovoru. Privatne ure ali paket privatnih ur je izdan kupcu v trenutku, ko je bilo zanj opravljeno plačilo. Privatnih ur predhodno ne izdajamo, ter jih ni mogoče prenašati na 3 os.

Obveznost Aleksandra Volkova s.p. iz privatnih ur preneha, ko se izvede privatna ura kot storitev, s potekom veljavnosti privatnih ali če dprivatne ure ali paket privatnih ur postane neveljaven iz razlogov iz teh splošnih pogojih. 

Imetnik privatnih ur ali paketa privatnih ur nima pravice do izplačila vrednosti le teh v denarju niti deloma. 

Darilni bon

Darilni bon je dokument, ki ga Aleksandra Volkova s.p. Rusjanov trg 8, 1000 Ljubljana, Slovenija, izda proti plačilu v obliki listine katerega je v skladu s splošnimi pogoji dolžan sprejeti namesto plačila navedene storitve. Ob nakupu darilnih bonov kupec prejme račun. Z objavo teh splošnih pogojev je vsak kupec seznanjen, da z nakupom darilnega bona sprejema te splošne pogoje ter način poslovanja z darilnimi boni, kot je opredeljeno s temi splošnimi pogoji, ki so v skladu z obligacijskim zakonikom in  zakonom o varstvu potrošnikov.

Vsak darilni bon pripravimo posebej za vas in vašega obdarjenca. Zato je potrebno darilni bon naročiti predhodno, pridržujemo si pravico za predhodno naročilo vsaj 72 ur (3 delavne dni) pred želenim prevzemom oziroma tega lahko pripravimo naslednji dan od časa naročila v kolikor je to v naši zmogljivosti. Naročilo oddate na preko kontaktnega obrazca na spletni strani ali na naslov poledance.exotic@gmail.com. Za naročilo je potrebno navesti ime, priimek, naslov, telefonsko številko, elektronski naslov naročnika darilnega bona, izbrano storitev in predviden čas koriščenja. Za izdelavo darilnega bona naročnik lahko izbira med možnostmi mesečnih tečajev in individualne ure plesa ob drogu.

 Darilni bon za enkratno uro ali poskusno uro ne izdajamo. Veljavnost bona za mesečni tečaj je za čas štirih mesecev od datuma nakupa, upoštevajoč princip delovanja studia po obdobju razpisnih mesečnih urnikih. Ob nakupu individualnih ur je veljavnost omejena na čas dveh mesecev od datuma nakupa, upoštevajoč princip delovanja studia po obdobju razpisnih mesečnih urnikih. Za pripravo darilnega bona so potrebni podatki: ime in priimek obdarjenca. Darilni bon je možno kupiti in prevzeti na lokaciji kjer se nahaja plesni studio Lessandre Volk, Tržaška cesta 245, 1000 Ljubljana po predhodnem dogovoru. Darilni bon je izdan kupcu v trenutku, ko je bilo zanj opravljeno plačilo. Darilnih bonov predhodno ne izdajamo.

Storitev lahko obdarjenec koristiti samo z predložitvijo originalnega darilnega bona in z izkazom osebnega dokumenta. Darilni bon je potrebno unovčiti v času njegove veljavnosti, ter upoštevati pogoje koriščenja, ti podatki so navedeni na darilnem bonu. Na darilni bon ni dovoljeno ničesar pisati, brisati, črtati, ali popravljati, v nasprotnem primeru se bon šteje za neveljavnega. Poškodovanega ali kako drugače spornega darilnega bona osebje studia ni dolžan sprejeti. 

Obveznost Aleksandra Volkova s.p. iz darilnega bona preneha, ko darilni bon sprejme kot plačilo za storitev, s potekom veljavnosti darilnega bona ali če darilni bon postane neveljaven iz razlogov iz teh splošnih pogojih. 

Imetnik darilnega bona nima pravice do izplačila vrednosti darilnega bona v denarju niti deloma. V primeru, da je vrednost nakupa storitve višja od vrednosti darilnega bona, mora imetnik darilnega bona razliko doplačati. Če je vrednost nakupa nižja od vrednosti darilnega bona, se razlika do polne vrednosti bona v gotovini ne vrača. V primeru izgube darilnega bona kupec ali obdarjenec nimata pravice zahtevati novega darilnega bona.

 Darilni bon ni prenosljiv. 

Darilni boni, ki so bili izdani za namene žrebanj, nagrad ali promocijskih daril ni možno menjati za druge storitve. V primeru, da obdarjenec storitev ne mora koristiti zaradi zdravstvenih težav ali poškodbe mora obdarjenec pisno javiti na poledance.exotic@gmail.com in predložiti zdravniško potrdilo o bolezni ali poškodbi. Na podlagi zdravniškega potrdila v kolikor gre za lažjo bolezen se po dogovoru veljavnost darilnega bona lahko podaljša do največ dva meseca od časa prenehanja veljavnosti (po mesečnem urniku). V kolikor na podlagi zdravniškega potrdila razvedeti, da koriščenje storitev ni mogoče je dogovor o prenosu darilnega bona na drugo osebo mogoč s predhodnim dogovorom. 

Darilni boni, ki so izdani z namenom promocije, dobrega odnosa s poslovnimi partnerji, oziroma je storitev iz katerega drugega razloga podana iz strani izdajatelja darilnega bona in s tem storitve, podjetja Aleksandra Volkova s.p. za namene nagradne igre in drugih podobnih aktivnosti si podjetje Aleksandra Volkova s.p. pridružuje pravico, da pogoje o času veljavnosti, kot tudi druge pogoje spremeni oziroma prilagodi. Obdarjenec upošteva osnovna določila navedena v tem odstavku o koriščenju storitev, če to ni bilo določeno drugače ob izdaji darilnega bona.

Kuponi in letaki

Unovči se lahko en kupon iz letaka na eno osebo oziroma oseba lahko uporabi letak le enkratno, ki prvič obišče izbrani mesečni tečaj v plesnem studiu Lessandre Volk. Kupon velja samo na redne cene mesečnih tečajev. Popusti se ne seštevajo. Kupon stranka izreže in ga odda na blagajni. Veljajo samo kuponi iz originalne tiskovine. Kupon je unovčljiv v času, ko se mesečni tečaj izvaja.

Hišna Pravila

Prijava v tečaj
Vsaka tečajnica se mora pred pričetkom vadbe javiti pri sprejemnem pultu, ter izponiti Vpisniti list, svoj identiteto pa potrdi z veljavnim osebnim dokumentom.

Napotki

Vadba je možna ob predhodnem plačilu izbranega tečaja. Na vadbo pridite točno ali 10 minut pred pričetkom tečaja, da se lahko pripravite na tečaj. Držite se izbranih terminov vadbe. 

Za morebitno nujno odsotnost sporočite na telefonsko številko: +386 40 462 272 ali na elektronski naslov: poledance.exotic@gmail.com. Izostale ure se ne prenašajo v naslednji mesec.

 Izostale ure imate možnost nadomeščanja v tekočem mesečnem urniku, če so termini razpoložljivi po predhodnem dogovoru. V primeru izostanka zaradi zdravstvenih težav lahko prinesete ure v naslednji mesec samo z zdravniškim potrdilom.

 V garderobo in dvorano je dovoljen vstop samo vadečim osebam oziroma z dovoljenjem odgovorne osebe. 

Osebje studia lahko odkloni obisk naključni obiskovalki kot tudi tečajnici v času dejanske ali predvidene zasedenosti studia, ko imajo prednost redne tečajnice z rezerviranim in poravnanim terminom. Osebje studia lahko odkloni obisk vsaki osebi, tudi redni tečajnici, ki ne spoštuje hišnega reda in vadbenega kodeksa (čista športna oprema, osebna higiena, neprimerno vedenje, neporavnane obveznosti,… ). 

V primeru nastale materialne škode v prostoru to odpravi ali poravna storilec škode. Če storilca ni moč določiti, nastalo škodo poravna celotna skupina uporabnikov, ki je v času dogodka bila prisotna v prostoru. Za odtujene osebne predmete ne odgovarjamo. 

Skrbimo za red in čistočo. Prosimo vas, da to spoštujete in tudi vi skrbite za to. Kajenje v vseh prostorih plesnega studia prepovedano. V plesni studio je prepovedano vstopati pod vplivom alkohola, drog in poživil. 

V času tečajev, delavnic, zabav in ostalih aktivnostih, ki potekajo v plesnem studiu bomo občasno fotografirali ter snemali. Fotografije in video posnetki bodo uporabljeni v promocijske namene studia

Garderoba

V garderobnem prostoru se preoblecite in svoje stvari pospravite v garderobno omarico. Skrbimo za red in čistočo, zato svoje stvari: čevlje, jakne, dežnike odložite na za to namenjeno mesto. Ob odhodu izpraznite omarico ter vzemite osebne stvari. Za garderobo in puščene predmete ne odgovarjamo. Najdeni predmeti bodo spravljeni v zato določenem mestu.

Dvorana

V garderobnem prostoru se preoblecite in svoje stvari pospravite v garderobno omarico. Skrbimo za red in čistočo, zato svoje stvari: čevlje, jakne, dežnike odložite na za to namenjeno mesto. Ob odhodu izpraznite omarico ter vzemite osebne stvari. Za garderobo in puščene predmete ne odgovarjamo. Najdeni predmeti bodo spravljeni v zato določenem mestu.

Toaletni prostori:

V toaletnih prostorih papir in papirnate brisače, vodo in milo uporabljamo le namensko. V toaletno školjko zavržemo izključno samo toaletni papir. Skrbimo za red in čistočo zato papirnate brisače po uporabi zavržemo v koš za smeti.